Sporten

Sporten

Sporten, veel mensen doen het. Niet iedereen doet aan effectief sporten. Wij hebben uiteraard allemaal andere doelen die wij met het sporten willen bereiken.

Zo willen jongens in de tienerjaren vaak zo veel mogelijk spieren ontwikkelen en er gespierd uit zien. Dit doen ze vaak met alleen maar krachttraining, veel mensen kijken naar wat de meest gespierde mensen doen en gaan dat nadoen. Dit is vaak helemaal niet slim omdat die al gevorderd zijn in het sporten en dus weten wat ze doen.

Meisjes/vrouwen in hun tienerjaren willen vaak gewoon fit blijven en ook wel een beetje spieren kweken maar niet overdadig. Die hebben dus ook weer een ander doel voor ogen.

Wanneer iemand vet wilt verbranden moet je juist geen zware krachttraining doen maar alle oefeningen uitvoeren op een rustig tempo en met een laag gewicht.

Ook wanneer je spieren wilt trainen kun je beter de oefeningen rustig uitvoeren, zo train je effectiever als wanneer je de oefening snel uitvoert, daarmee wordt alleen de explosiviteit van uw spieren getraind in tegenstelling tot het rustig aan doen waardoor uw spieren echt worden getraind. Afbeeldingsresultaat voor sporten