Smart Personal Training

Smart Personal Training

Bij Smart Personal Training krijg je de optimale aandacht van jouw eigen personal trainer om je eigen doelen te behalen. Ze bieden je onder andere ook de mogelijkheid om groepslessen te volgen. Ik zocht een fitness school bij mij in de buurt en er is onlangs een sportschool van smart geopend in hartje van Eindhoven.  De groepslessen worden echter in tegenstelling tot andere sportscholen in kleine groepjes gedaan om jou de optimale aandacht te geven om jouw doelen te behalen.

Website

Op de website onder het kopje over fitness school smart kan je meer informatie vinden over hoe Smart Personal Training het sporten en het begeleiden van het behalen van jouw persoonlijke doelen aanpakt en wat je kan verwachten. Op de website kan je ook informatie vinden over de hulp die ze jou kunnen bieden op het gebied van voeding.

 

Succesverhalen

Op de website kan je onder het kopje succesverhalen een aantal verhalen lezen van mensen die ook personal training gehad hebben van smart personal training. Hier zijn de grote succes en vordering van een aantal mensen te lezen. Er is onder andere een verhaal te lezen over johan die in 8 maanden tijd 23 kilo is kwijt geraakt met behulp van zijn personal trainer Frank. Smart Personal Training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *