HIT training is tegenwoordig dé manier van trainen!

HIT training is tegenwoordig dé manier van trainen!

Hit Personal TrainingWil je graag beginnen met sporten maar weet je niet waar en hoe? De HIT training van HIT personal training zijn een goede keuze. Deze HIT training is een training waar je veel doet in een korte tijd. HIT staat voor high intensity training. Dit betekend dat je een explosie aan energie uit in een relatief korte tijd. Al je spieren gaan dan hard werken.

Een HIT training doe je samen je de personal trainer van HIT personaltraining. Voor je start aan de trainingen ga je samen je de personal trainer doelen stellen. Wil je graag sporten om af te vallen, om in shape te blijven of om uithoudingsvermogen te trainen? Bij ons kan het allemaal. Wij kunnen je ook helpen bij het samenstellen van een dieet en tips geven over een gezonde levensstijl.

Waar is onze HIT training?

Wij werken naast onze binnenlocatie ook buiten. Wij geven trainingen op de blauwgekleurde fitness zone bij de Rijkerswoerdse Plassen. Dit is in Arnhem-zuid. Het veld is tot laat in de avond verlicht en door verschillende attributen kan er intensief en uitdagend getraind worden. Samen met de personal trainer van HIT ga je hier samen aan de gang om je doelen te behalen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij hopen je te kunnen helpen bij het vinden van de juiste personal trainer. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje met al je vragen. Tot ziens bij HIT personal training!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *