Ga naar de website van Tegelmaxx voor tegels voor bodemprijzen

Ga naar de website van Tegelmaxx voor tegels voor bodemprijzen

Mijn zus is sinds een aantal weken het huis uit. ze had een erg mooi huis gekocht in de buurt van Enschede. Ze wilde de vloer in de woonkamer echter nog wel graag vervangen. We gingen naar de website van Tegelmaxx omdat onze ouders daar een erg mooie vloer hadden gekocht tegen een voordelige prijs.

De website van Tegelmaxx

Toen we naar de website gingen van Tegelmaxx kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat het Tegelmaxx kwaliteit vloeren aanbiedt tegen bodemprijzen. Dit sprak mijn zus natuurlijk heel erg aan waardoor we besloten om verder een kijkje te nemen in het assortiment. Tegelmaxx biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen veel verschillende vloeren. Nadat we een aantal vloeren en een aantal afbeeldingen voor inspiratie hadden bekeken besloot mijn zus om over te gaan tot een aankoop.

Een erg moderne en mooie uitstraling

De tegelvloer die mijn zus had gekocht werd erg snel geleverd en door de monteurs geplaatst. Nu dat de tegelvloer is geplaatst ziet de woonkamer en een stuk moderner en mooier uit. Daarom is mijn zus ook erg tevreden over Tegelmaxx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *