Fysiotherapie Amsterdam-Zuid voor resultaat

Fysiotherapie Amsterdam-Zuid voor resultaat

Toen ik op internet zocht onder ”fysiotherapie Amsterdam-Zuid” kwam ik terecht op de website van Physicum. Een goede vriendin van mij adviseerde het bedrijf al, maar dat zo ook zo goed vindbaar zijn zegt wel iets over het bedrijf. Online zijn mensen erg te spreken over de dienstverlening van Physicum. Ik heb daarom telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens de kennismakingsgesprek kreeg ik een goed gevoel bij Physicum. Het is een professioneel bedrijf wat het uiterste uit de mens wilt halen. Vanwege mijn gebroken scheenbeen was het van belang om een professional te zoeken en die had ik gevonden.

Mijn revalidatie

Het proces verliep goed. In totaal heb ik ongeveer 22 lessen gehad. Vanwege mijn breuk moest alles voorzichtig opgebouwd worden en daar heeft Physicum mij uitstekend bij geholpen. Het is daarom ook echt een aanrader om het bedrijf in te schakelen als je opzoek bent naar fysiotherapie Amsterdam-Zuid. Zij hebben goede faciliteiten en de therapeuten zijn uitstekend. Er wordt een goed en duidelijk plan gemaakt waar aan gehouden moet worden.

Gelukkig kan ik nu weer normaal open en daar ben ik Physicum enorm dankbaar voor. Mocht je opzoek zijn naar fysiotherapie in Amsterdam-Zuid, dan zou ik Physicum zeker adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *