Exclusieve parfum bij ParfuMaria

Exclusieve parfum bij ParfuMaria

Een goede kennis adviseerde mij een keer om het assortiment van ParfuMaria eens te bekijken. Zo hebben zij een groot aanbod aan exclusieve parfum waar de Douglas of ICI Paris niet over beschikt. Dat maakt het natuurlijk erg leuk, want je loopt niet met dezelfde parfum als je buurvrouw. Zo kan je toch een beetje anders zijn!

ParfuMaria had een inloopmiddag waar ik samen met mijn vriendin naartoe ben geweest. Je krijgt vervolgens een rondleiding wat daadwerkelijk fantastisch is. Zo wordt er echt de tijd voor je genomen en wordt er gekeken naar je wensen. Hier wordt vervolgens een merk voor uitgezocht.

1_anima_mundi

Exclusieve parfum van topkwaliteit

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vandaal. Zo betaal ik liever iets meer dat het goed is, dan een geurtje dat snel verdwijnt of niet ruikt. Bij ParfuMaria is het alleen topkwaliteit. Dit wordt wereldwijd geleverd. Tevens is ParfuMaria de grootste niche parfum leverancier in Europa. Het is daarom ook echt een aanrader om een kijkje te nemen.

Het bedrijf krijgt een gemiddeld een 9,5 verdeeld over 327 mensen. Een ongekend cijfer wat je niet zomaar krijgt. De service is fantastisch en dat merk je aan alles. Zo worden pakketjes snel bezorgd, maar kan je bij vragen ook bij hun terecht middels de chatfunctie of telefonisch. Neem gerust een kijkje op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *