Erg mooie vloer gekocht bij Kennemerland HomeDeco

Erg mooie vloer gekocht bij Kennemerland HomeDeco

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Amstelveen. De woning die wij hadden gekocht was echter nog wel toe aan een renovatie. We wilde onder andere graag de vloeren vervangen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Kennemerland HomeDeco.

De website van HomeDeco

Toen we terecht kwamen op de website van Kennemerland HomeDeco kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden ovor het bedrijf zelf en over de vloeren die het bedrijf aanbiedt. Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website te vinden is besloten we om contact met het bedrijf op te nemen om te vragen naar advies. Toen we contact met het bedrijf opnamen werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen.

Overgegaan tot een aankoop

Nadat we contact met het bedrijf hadden opgenomen waren we tot een keuze gekomen. Daarom besloten we ook om over te gaan tot een aankoop van een laminaat vloer. De vloer werd erg snel geleverd en we konden de vloer erg gemakkelijk plaatsen. De woning ziet er nu al een stuk beter uit door de nieuwe vloer van HomeDeco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *