Elektrisch gereedschap voor de doe-het-zelver en de vakman, Baptist Huissen!

Elektrisch gereedschap voor de doe-het-zelver en de vakman, Baptist Huissen!

Bapist HuissenVoor kwalitatief en goed elektrisch gereedschap gaat u natuurlijk naar Baptist Huissen. Wij zijn een doe-het-zelf speciaalzaak waar ook de vakmannen het werkgerei komen halen. Omdat ons assortiment breed en gespecialiseerd is hebben wij voor elke klus wel wat in huis. Zo hebben wij een ruim assortiment handgereedschap, elektrisch gereedschap, veiligheidsartikelen en veel meer.

Bij Baptist Huissen verkopen wij verschillende soorten elektrisch gereedschap. Zo zijn er schuurmachines, polijstmachines, verfstrippers, boren en nog veel meer te vinden bij ons in de winkel en online. Voor de machines verkopen wij vaak ook verschillende opzetstukken zoals een beitel voor in een boor of nieuwe opzetstukken voor de verfstripper.

De Baptist Huissen

Wij zijn aangesloten bij een landelijke doe-het-zelf organisatie. Elke vakman en doe-het-zelver zal zich verbazen over het ruime assortiment van Baptist. Er zijn altijd vakkundige medewerkers aanwezig die u graag willen helpen. Zij kunnen u informatie geven over alle producten. De medewerkers kunnen u ook adviseren welke producten aan te schaffen voor bepaalde werken en wat vooral NIET te doen. Iedereen die werkzaam is bij Baptist Huissen heeft passie en plezier in het werk. Wat is er leuker dan het werken in een winkel waar je affiniteit mee hebt?

U bent welkom om bij ons langs te komen! Bij ons kunt u terecht voor het aankopen en informatie vragen over elektrisch gereedschap, ladders, verf, handgereedschap en meer! Neem contact met ons op via de mail of telefoon, wij staat voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *