Een bezoek aan Museum Gorssel voor super mooie glaskunstwerken

Een bezoek aan Museum Gorssel voor super mooie glaskunstwerken

Mijn vriendin is een erge liefhebber van glaskunstwerken. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met haar naar een musea te gaan waar ze glaskunstwerken tentoonstellen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Museum Gorssel.

Super veel informatie te vinden op de website van het museum

Toen we terecht kwamen op de website van Museum Gorssel kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is super veel informatie te vinden over de kunstwerken die in het museum tentoon worden gesteld. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze glaswerken hebben gemaakt.

Ons bezoek aan het museum

Daarom besloten we om twee tickets te halen om een bezoek te brengen aan het museum in Doesburg. Samen hadden we gekozen voor het prosecco arrangement dus we krijgen tijdens de lezing een erg lekker glaasje prosecco. We hebben het samen erg naar onze zin gehad tijdens ons bezoek aan het museum. De kunstwerken die er in het museum tentoon worden gesteld vonden wij  allebei ook erg mooi. We raden het museum daarom ook absoluut aan alle glaskunstwerk liefhebbers aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *