De schoonheidssalon Arnhem voor jou!

De schoonheidssalon Arnhem voor jou!

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon Arnhem? Schoonheidssalon Beautiful You is waar je naar zoekt!

Waarom naar een schoonheidssalon gaan?

Misschien vraag je jezelf af waarom je überhaupt naar een schoonheidssalon zou moeten gaan. Een maskertje op doen of misschien een beetje crème kan ik zelf toch ook doen? Mensen gaan vaak naar een schoonheidssalon met een reden. Sommige gaan er heen voor huidproblemen en anderen om de conditie van hun huid te verbeteren. Natuurlijk kan je er ook heen gaan om heerlijk te kunnen ontspannen! Er zijn veel redenen waarom je naar een schoonheidssalon zou gaan.

schoonheidssalon Arnhem

Schoonheidssalon Arnhem

Bij schoonheidssalon Beautiful You zorgen we er echt voor dat jij kan ontspannen en dat je de behandeling krijgt die jij fijn vindt en wilt. We hebben gezichtsbehandelingen, verwenbehandelingen, Susan Posnick, visagie en nog extra’s. Als je je meer wilt verdiepen in de behandelingen dan kun je op de site onder het kopje “behandelingen” wat extra informatie vinden. Zo kan je ook de perfecte behandeling vinden die bij jou past.

Jolanda Elbersen-Rutten

Beautiful You is verzonnen door Jolanda Elbersen-Rutten die is geboren op 13 oktober 1965. Het bedrijf is gestart op 16 februari 2001 door de passie van Jolanda. Ze doet haar werk met veel liefde en vindt het fijn om mensen blij te maken. Ze is een specialiste in haar vak en dat is ook echt te merken.

Contact

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het nummer 026-3890723 of voor andere manier kun je de site bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *