Bootcampen in Utrecht doe je bij BuitenGewoonFit!

Bootcampen in Utrecht doe je bij BuitenGewoonFit!

Buiten Gewoon FitBij BuitenGewoonFit kun je meedoen aan een bootcamp van jouw niveau. Zij hebben verschillende mogelijkheden in niveaus, namelijk + low, ++ medium en +++ high. Naast de reguliere bootcamps hebben zij een aantal speciale. Zo bieden zij ook een yoga bootcamp, power bootcamp en survival bootcamp. Bij ons kun je door heel Utrecht bootcampen. Wij geven trainingen in allerlei parken zoals park Oog in Al en het Wilhelminapark. Bij ons kun je binnen of buiten bootcampen en wanneer jij maar wilt!

Mijn eerste bootcamp

Voor 2018 maakt iedereen een lijstje met goede voornemens. Ik wou al tijden weer gaan sporten. Vroeger heb ik altijd gesport in de sportschool alleen vind ik fitnessen in een sportschool niet leuk. Ook heb ik uitdaging en support nodig. Via kennissen kwam ik terecht bij BuitenGewoonFit bootcamp. Ik heb meteen na oud en nieuw contact gezocht met hen voor een gratis proefles. Deze kon ik makkelijk aanvragen via buitengewoonfit.com/. Een aantal dagen later heb ik een proefles gedaan bij de bootcamp + low. Hier was ik erg enthousiast over en heb een strippenkaart gekocht. Ik ben erg tevreden met de lessen, momenteel train ik altijd bij de ++ medium bootcamp.

Is BuitenGewoonFit wat voor jou?

Wil je weten of onze bootcamp bij je past? Doe mee met een gratis proefles! Op onze website kun je jouw gratis proefles plannen. Voor meer informatie over ons ga je naar buitengewoonfit.com/. Hier staat van alles over ons, onze bootcamp en wat onze tarieven zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *